Make your own free website on Tripod.com
 
Home | Wendhorst uitje | Miek | Marjo | Toos | fotooooooooos | wat zeggen de bikkels over hun mede-bikkels?? | Bananen!!!! | Fanmail?! | gastenboek
de enige echte.....AFWASBIKKELS!!!!!!
wat zeggen de bikkels over hun mede-bikkels??

dansssss.jpg

Dit is effe een fotootje uit de Aap. Als je goed kijkt zie je daar dat Miekjuh erg blij is om Toos te zien!!
 
 
Maar nu zijn jullie natuurlijk benieuwd wat deze bikkels over hun mede-bikkels te zeggen hebben.....
Allereerst over ons aller Miekjuh:
Marjolein zegt het volgende over haar:

Miekje is het degelijkste van ons allemaal.  (verhaal aangepast :D, verzin maar wat nieuws bikkels) Volgens mij heeft Annemiekje ook nog ergens een paardje rondlopen, maar waar.... ik zou het niet weten en ze is natuurlijk de ultieme bikkel van ons allemaal!!!!!
En natuurlijk ook de ouste, praktisch bejaard, maar zeg dat maar niet tegen Annemiek zelf.....
Dit was mijn verhaal over Annemiekje, hopelijk hebben jullie nu een goed en degelijk beeld van haar.
 
Toos over Miekjuh:
Tsja....... het eerste wat  mij te binnen schiet als het over Annemiek gaat is "ontzettend klein". Ik loop dikwijls op m'n knieen door d'Aesculaap om Annemiek, of beter gezegd Annemini, op te sporen.......Maar dat doet er nu niet toe. Tsja, wat kan ik zeggen? Annemiek is een soort "moederbikkel" voor mij. Ze is mijn grote, kleine voorbeeld! Ze is natuurlijk 4 jaar ouder dan ik en dat merk je! Maar Annemiek is een beste deerne hoor, je kunt goed met haar werken en je hebt altijd schik als je met haar in de afwaskeuken staat. Ook heeft Annemiek danskwaliteiten waar je U tegen zegt! Daar kan Lama zelfs niet tegenop! Rest mij nog te zeggen dat ik een hele bijzondere band met Miekjuh heb....wij hebben afgelopen zomer namelijk een fietsband gekregen: ik fietste namelijk elke dag met haar mee....wat uiteindelijk in een hechte fietsband heeft geresulteerd. Ik ben er trots op om Miekjuh in ons bikkelteam te hebben!!!!!! Miekjuh: Je t'aime!!!
 

En dan nu Annemiek over Erica

 

Ik had al gelezen dat Erica iets verteld had over onze fietsband, dus dat hoef ik al niet meer te doen Nou Erica (ook wel Toos, de afwasdoos genoemd) praat ontzettend veel en aan een stuk zo door. Maaaaaaaar gelukkig kan ze ook stil zijn, maar dan moet ze zich eerst wel goed beroerd voelen.  Ze is altijd de grootste ouwehoer op feestjes en als ze echt helemaal niks meer te vertellen heeft, dan kan ze altijd nog aan haar tamponverhaal beginnen! (Toossie heeft namelijk een rondzwervende tampon in haar hersens) Ze is ook compleet Engelandgek en dat betekent: Engelandschoenen, Engelandvest, Engelandstring, Engelandsleutelhanger, Engelandzonnebril en Engeland???? kortom alles van Engeland!  Hier moet trouwens nog een keer een foto van gemaakt worden!!!!! Toos heeft sinds de vakantie van vorig jaar suuuuuuuuuperhard leren werken!  Maar omdat ze zichzelf geen bikkel wil noemen, noemen we haar maar de afwasdoos!

 

Toos in drie woorden: praatgraag, engelandfreak, tamponhead

Het ideale verjaardagscadeau voor Erica: een tros MEGAGROTE bananen!

 

 

Annemiek over Marjolein

 

Marjolein (Marjo, Leintje) is het meest woeste van ons drieŽn. Ze heeft altijd de kerels achter haar aan. Ze is ook nog eens intelligent, want ze doet HBO-V en bij die opleiding ruilen ze geen collegekaarten. Wel reanimeren ze daar plastic poppen Ik heb nooit begrepen waar dat goed voor is ;-). Ze heeft al eens in Ermelo gezeten, nou dan weet je wel hoe ze eraan toe is! Marjolein houdt wel van een stevige borrel, baileys is haar favoriete drankje voor de zaterdagavond houdt ze het toch liever bij Redbull Wodka, want daar krijg je geen kater van! Marjo is een rasechte afwasbikkel normaalgesproken wordt die titel doorgegeven bij het vertrek van De bikkel. Maar bij Marjo was het al vrij snel duidelijk dat zij er eentje zou zijn, dus daarom zijn er nu twee afwasbikkels! (Marjo en ik) 

 

Marjolein in drie woorden: altijd woest aantrekkelijk!

Het ideale verjaardagscadeau voor Leintje: een leuke string of zo!

 

 

I love you both!!!

 

En dan nu een woest verhaal van Marjo over Toos:

Mijn verhaal over erica, dit is een lastige hoor. Wat kun je nou zeggen over erica, je kunt beter luisteren. Volg het geluid en je bent bij erica. Maar als ik eerlijk moet zeggen ze is wel het meest woest van ons allemaal, maarja wat wil je met z'on bek.
Verder fiets ze graag, alleen hebben wij helaas nog geen fietsband opgebouwd, dit betreur ik tenzeerste. Verder heeft ze ook iets met ijsblokjes, heel gevaarlijk is dat> dit is dan ook even een waarschuwing. heeft ercia een ijblokje dan moet je oppassen want voor je het weet heb je een tong in je mond. Deze waarschuwing geldt voor jongens, want volgens mij heeft ze het niet echt met meiden (sorry meiden!!)
eind conclusie: een woeste meid die houdt van bananen, voetje vrijen en ijsblokjes (DIT ZEGT TOCH GENOEG!!!!!!)

 

En nu tot slot nog effe een stukkie van Toos over Marjo:

Tsja...Marjolein....marjo is een jongensgek. En ze kan ook iedere kerel krijgen...woeste voorgevel, spierballen....

Marjo is ook wel sportief, skeelert regelmatig langs de Wendhorst...

Marjo is gewoon ontzettend woest. Het valt me zwaar dit stukje te typen, want Marjo is niet langer onder ons.....ze is naar de andere kant vd wereld verhuisd: Hoogeveen. Tragish, want Heerde heeft Marjolein nodig! Marjolein ruless

Euhm, ik heb geen inspiratie meer...

Maar ik wil nog effe kwijt: Marjo, je bent een topmeid!! ( mooie eindrijm he?!)